Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
AeroManija   |   Italija
Posnetek trčenja letala v helikopter
Letenje je bolj varno kot vožnja z avtomobilom, pravijo, dokler ne pride do trčenja, tudi med sabo. Ta so zelo redka, ampak toliko bolj usodna.
Artur Švarc
10. julij 2019 | 12:19:00

Konec junija sta v Nemčiji trčila dva Eurofighterja, pri čemer je umrl eden od pilotov, januarja pa sta v italijanskih Alpah trčila letalo in helikopter, oba sta imela na krovu turiste. V nesreči, ki se je zgodila na višini 3000 metrov, je umrlo sedem ljudi.

Zdaj sta se pojavila tudi dva posnetka nesreče, ki so jih nesrečni turisti posneli z GoPro kamerama in sta bili še do nedavnega zakopani v snegu.

Sam posnetek ne razkrije veliko, saj se vse skupaj zgodi v hipu in je nemogoče ugotoviti, kaj se dogaja, močno upočasnjeni posnetek na koncu pa pokaže, da je letalo, ki je letelo nad ledenikom Rutor, priletelo z leve strani in s podvozjem zadelo v rotor helikopterja.

Najhujša nesreča v zraku se je zgodila 1996, ko je nad Indijo kazahstanski Iljušin Il-76 med pristajanjem trčil  v Boeing 747 Saudi Airlines. Takrat je umrlo 349 ljudi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
No comment.
10.7.2019 20:49:39

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija