Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
S poleti nikamor bodo pomagali okrevajočemu letalskemu turizmu
AeroManija   |   Rešitev
S poleti nikamor bodo pomagali okrevajočemu letalskemu turizmu
Mednarodna potovanja še nekaj časa ne bodo potekala tako, kot pred pandemijo, zato so se nekatere letalske družbe naveličale čakanja ter našle delno rešitev za ohranitev delovnih mest. Ponujali bodo polete nikamor.
Urša Prosenjak
15. september 2020 | 7:39:00

Gre za letalske polete, ki nikoli ne vzletijo, za »dozdevne« polete, ki nudijo potnikom izkušnjo dogajanja na letališču, vključno z vkrcavanjem in varnostnim protokolom. Nekatere družbe, kot denimo SIngapore Airlines, gredo korak dlje in dejansko vzletijo, vendar kmalu za tem pristanejo na istem letališču.

Nekaterim potnikom, zlasti tistim, ki ne letijo pogosto, se zamisel zdi smešna: plačati za vrkcanje in triurno posedanje na letalu pred ponovnim pristankom na istem letališču. Toda za pogoste potnike je to dobrodošel spomin na nekdanjo normalnost, obenem pa predstavlja vsaj nekolikšno finančno pomoč letalskim družbam.

Singapore Airlines bo s programom poletov nikamor pričel v oktobru, potniki pa naj bi lahko za polete plačali z vrednostnimi boni tamkajšnje vlade. Poleti se bodo izvajali z letališča Changi, dopolnjevale pa jih bodo vožnje z limuzino in izkušnja nakupovanja na letališču. Sam polet bo trajal okoli tri ure, lahko pa bo tudi daljši, glede na vsebino ponudbe.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
1. april? Ne moreš verjet.
15.9.2020 8:11:39
slonana
??
15.9.2020 9:19:12
klemens
Vedno sodimo po sebi, gre tudi za kulturno drugačno okolje in mogoče bo pa folk dejansko plačeval za tole afneguncanje. Saj štanga lokali so nekaj podobnega, gledaš miganje, veliko plačaš za pijačo in greš na koncu s trdim domov - jaz recimo tudi tega ne štekam.
15.9.2020 9:27:24
RUNC
@klemens; Saj jaz tudi nisem tega nikoli razumel, moj kolega pa pravi, da vsake toliko moraš na kaj takega, sploh če nimaš nobene (govori iz lastnih izkušenj) 😁
15.9.2020 9:38:07
Macolar
🤦 To bi lahko nardili tud taksisti. Se vsedeš v njwgov avto za 5 minut za doživetje, za ekstra denar prižge še motor.😁😁 Če je ekstra dobre volje te zapelje par metrov.
15.9.2020 9:45:36
klemens
@RUNC tudi jaz imam kolega, ki recimo da mesečno 200 eur za gorivo, ker ne bo preveč zapravljal, potem pa po petem piru vztraja, da moramo na štango in tam zabije okoli 1000 eur in reče, kako je fajn in gre s trdim domov, namesto da bi v klasičnem lokalu našel kakšno simpatično in njo domov odpeljal. Res pa je, da kolega nima pospravljenega fleta za razliko od mene, zato imava verjetno različna pristopa
15.9.2020 10:21:02
RUNC
@klemens; Saj veš kako je to, on je pa sigurno mnenja, da pa s tvojim podstrešjem ni čisto ok 😁. Vsak ima pač svoje prioritete.
15.9.2020 11:02:57

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija