Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: motonovice
Električni BMW CE 04
11. julij 2021
Bavarci so po velikanskih ledvičkah na seriji 4 zdaj poskrbeli za nov oblikovni šok. Čez nekaj mesecev v prodajo pošljejo električni skuter, katerega oblika je zares nenavadno drzna.
Ducati Multistrada V4 S
28. junij 2021
Pri Ducatiju se brez dvoma čuti vpliv nemških lastnikov, kar zelo dobro vpliva na razvoj. Multistrada V4 S je odličen dokaz, da se v enem izdelku lahko združi nabrušena pogonska tehnika, napredna tehnologija in potovalno udobje.
Varnost na cestah
11. maj 2021
Ker se je v zadnjem času v Španijo močno povečalo število prometnih nesreč, katerih povzročitelji so motoristi, se je tamkajšnji generalni direktorat za promet pred časom odločil uvesti nov tip prometnih znakov.
Suzuki Hayabusa
6. maj 2021
Akrapovič je predstavil svoj novi izpušni sistem za najnovejšo različico Suzukijeve Hayabuse, legende med motocikli.
KTM
14. april 2021
KTM je pred nedavnim predstavil omejeno serijo motocikla 1290 Super Duke RR. Povpraševanje je bilo nepričakovano visoko.
Segway Apex H2
7. april 2021
Segwaya se spominjamo predvsem po piflarskem vozilu na dveh kolesih, pod novimi lastniki pa se nadaljuje evolucija.
Jubilej
9. marec 2021
Kupcem so ob jubileju pripravili posebno ponudbo.
Suzuki
5. februar 2021
Suzuki je predstavil tretjo generacijo najhitrejšega serijsko proizvajanega motocikla.
Odločitev
27. januar 2021
Kot pravijo je prišel čas streznitve, zato je njihova prihodnost predstavljanja novih produktov bolj ali manj samo še digitalna.
Sodelovanja
19. december 2020
Oglasili so pri mojstri izdelovanja izpušnih sistemov, ki napovedujejo, da so skupaj z Ducatijem razvili nov izpuh ta športni potovalni motocikel.
Posebna serija - Ducati Diavel 1260 Lamborghini
3. december 2020
Italijanska motociklistična znamka je skupaj z Lamborghinijem pripravila posebno serijo Diavela 1260, ki bo štela le 630 primerkov.
Isle of Man TT
1. december 2020
Motociklistična dirka po znanem otoku v irskem morju je ponovno odpovedana. Tako kot letos tudi prihodnje leto zaradi vpliva Covid-19.
Honda Rebel CMX1100
26. november 2020
Pri japonskemu proizvajalcu so predstavili novo izdajo modela Rebel, z zmogljivejšim pogonskim agregatom, ki na slovenske ceste pripelje aprila prihodnje leto.
Prenova
21. november 2020
Motoristični oddelek Bavarcev je opozoril nase s korenito prenovo njihovega streetfighterja. V prvi vrsti poudarek namenjajo izgubi kilogramov in novemu pogonskemu agregatu.
Rekordi
6. november 2020
Nekdanji italijanski motociklistični as in monaški proizvajalec motornih koles, sta pred nekaj dnevi v velikem slogu obeležila 20. obletnico obstoja družbe Venturi. Na stezi letališča Châteauroux v Franciji so postavili kar 11 hitrostnih rekordov.
Ducati Multistrada V4
5. november 2020
Po številnih napovedih so pri Ducatiju včeraj dokončno razkrili novo generacijo njihovega športno-potovalnega motocikla, ki največji poudarek namenja štirivaljnemu motorju z oznako Granturismo. A to ni edini tehnološki napredek pri Multistradi.
Španija
31. oktober 2020
V teh dneh v prodajo pošiljajo prve primerke elektrognanega dvokolesnika MO eScooter 125.
Vigo
23. oktober 2020
V zadnjih izdihljajih letošnje motoristične sezone sem na kratko preskusil delovanje inovacije slovenskega startup podjetja Movalyse, ki ga preko svoje ponudbe promovira Zavarovalnica Sava.
Prenovljena linija BMW R-nineT
26. oktober 2020
Bavarci so za prihodnjo sezono napovedali prihod prenovljenih modelov z oznako R nineT. Osvežitev prinaša nekaj minimalnih sprememb na pogonski tehniki, udobju in opremi.
VW izbira kandidate
22. oktober 2020
Volkswagen v teh dneh opravlja različne pogovore s potencialnimi kupci za znamko Ducati, pišejo pri Reutersu.
1 / 294

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija