Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Vozniki BMW-jev in Minijev z aplikacijo do 610 polnilnih mest v Sloveniji
elektro   |   Novo v Sloveniji
Vozniki BMW-jev in Minijev z aplikacijo do 610 polnilnih mest v Sloveniji
Iz slovenskega zastopništva za vozila BMW in Mini so sporočili, da so sklenili sodelovanje z družbami Petrol, Elektro Ljubljana in Ionity, s čimer bodo njihovi kupci električnih in priključno-hibridnih vozil dostopali do široke mreže polnilnic in na teh polnili po posebnih tarifah.
Peter Pirkovič BMW
6. april 2021 | 12:34:00

Kot so zapisali, uporabniki električnih in elektrificiranih vozil BMW in Mini imajo dostop do ene največjih mrež polnilnic na svetu, ki obsega več kot 231.000 polnilnic, od tega več kot 210.000 v Evropi. BMW in Mini Charging zajema tudi več kot 610 polnih mest po vsej Sloveniji in vključuje tako hitre DC polnilnice, polnilnice AC na izmenični tok ter ultra hitre Ionity polnilnice. Postopek za te uporabnike je, vsaj na papirju, sila enostaven. Po nakupu avtomobila se je potrebno registrirati na posebni spletni strani, izbrati sebi primeren tarifni paket. Celoten sistem polnjenja je prilagojen na način, da uporabnik vse upravlja in podatke preverja preko mobilne aplikacije (BMW Charging in Mini Charging).

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija