Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: promet
Ljubljana
16. avgust 2019
Že res, da je odsek na najbolj prometni cesti v Ljubljani zaprt za pešce in kolesarje zaradi gradbišča, a ureditev kar kliče nesrečo.
15. avgust 2019
Zadnja leta na družbenih omrežjih spremljamo zelo dejavno skupnost, ki ozavešča in hkrati opozarja voznike, ki se na avtocesti ne znajo pravilno razvrstiti ali se morda požvižgajo na pravilo reševalnega pasu. Slednji bi na tak način olajšal delo reševalcem, policistom in gasilcem. Ker sekunde štejejo.
12. avgust 2019
Že tradicionalno se v tem času tudi naši policisti pridružujejo ostalih kolegom iz vse Evrope, ki izvajajo akcijo Hitrost. Zato velja v tem času še posebna previdnost.
23. julij 2019
Pri nemški Dekri so v lanskem letu izvedli poskus, ki je zelo nazorno pokazal, kaj se zgodi, ko voznik tovornjaka med vožnjo ni zbran oziroma ne upošteva primerne varnostne razdalje.
Radikalno
19. julij 2019
Francoska vlada pripravlja kopico sprememb zakona o varnosti v cestnem prometu, kjer najbolj izstopa prekršek o uporabi mobilnega telefona med vožnjo in posledično zagrožena kazen.
Poziv pristojnih
17. julij 2019
Črna statistika se na naših cestah se je v prvi polovici leta občutno okrepila. Če so policisti obravnavali sicer dva odstotka manj prometnih nesreč, pa je na drugi strani število umrlih v prometnih nesrečah za več kot tretjino višja, v primerjavi z enakim obdobjem lani.
15. julij 2019
V ameriški zvezni državi Georgia so bili pred dnevi priča dogodku, ki ga običajno vidimo samo v filmih.
Kanada
15. julij 2019
Policija v kanadskem Ontariu je z veseljem napisala kazen nekemu očetu, ki je na sprednjem sedežu prevažal 2-letnega sina.
21. junij 2019
Montrealski policist, ki je tik ob izvozu z avtoceste nadzoroval promet, je po naključju ujel prekrškarja. Takšni manevri voznikov so tudi nam v Sloveniji zelo dobro poznani.
ZDA
20. junij 2019
29-letnik iz severa Philadelphije je med plačevanjem goriva videl, da se je v njegovo Acuro usedel nekdo drug in jo skušal odpeljati.
Poljska
17. junij 2019
Namesto prelaganja iz enega tovornjaka na drugega se je dvojec odločil, da gre še malo naokrog.
15. junij 2019
Nek kolesar je sredi Londona posnel mali incident z voznikom Volva XC90, ki se mu ni ljubilo čakati v koloni.
Kanada
14. junij 2019
Kajenje v avtomobilu za zdaj še ni prepovedano, razen če v njem vozite otroke ali se kadi kaj drugega kot tobak.
ZDA
11. junij 2019
Ko se srečata preteklost in sedanjost, je prednost večinoma pri slednjem.
Napoved
10. junij 2019
Z današnjim dnem Agencija za varnost v prometu in policija začenjata drugi letošnji poostren nadzor hitrosti, ki se bo izvajal vse do 23.junija. Poletne počitnice so pred vrati, promet je vse gostejši, nepazljivost pa lahko prinese katastrofalne posledice. Podobno se je zgodilo včeraj zvečer pri Kozini, ko so trčila tri vozila, kar je imelo za posledico 4 hudo poškodovane udeležence v prometu.
ZDA
29. maj 2019
Včasih promet piše zgodbe, po katerih bi lahko posneli film – najnovejša zgodba je iz New Jerseya.
Nemčija
22. maj 2019
Tako so nemški policisti ogorčeno odreagirali nad firbci, ki so fotografirali prometno nesrečo.
21. maj 2019
Dogodek izpred nekaj dni na Madžarskem - ko si v prometu, ne uporabljaj mobilnika, velja tudi za pešce.
ZDA
19. april 2019
Policisti iz Southlakea v Teksasu na zanimiv način rešujejo težave na parkiriščih.
Ne počnite tega
18. april 2019
Zgodilo se je v Houstonu v Teksasu, ko je voznica motornega kolesa podrsala dva avtomobila.
1 / 2

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija