Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Funkcionalnost, uporabnost in udobje
Novosti   |   Slovenska premiera: Honda Crosstar
Funkcionalnost, uporabnost in udobje
Honda nadaljuje elektrifikacijo svoje modelne palete. Najnovejši član je model Crosstar, namenjen aktivnemu življenjskemu slogu.
Urša Prosenjak
11. junij 2021 | 0:12:00

Honda želi do leta 2030 elektrificirati dve tretjini svoje globalne prodaje, v Sloveniji pa naj bi že prihodnje leto vsi najbolj priljubljeni modeli v ponudbi imeli svojo elektrificirano različico.

Zamisel Hondinega modela Crosstar združuje štiri izkušnje: zasnovo SUV z robustno zunanjostjo in višjo oddaljenostjo od tal, praktičnost in udobje s sedeži Magic Seats z vodoodbojno tkanino, celovito varnost z asistenčnim sistemom Honda Sensing in varčnost hibridnega pogona.

Zunanjost zaznamuje značilen dizajn s poudarjenim gladkim stranskim delom, ravnimi in ostrimi linijami ter aerodinamično obliko. Za videz SUV poskrbijo prepoznavna prednja maska, črne zaščitne obloge in vzdolžne strešne sani.  

Koncept notranjosti je zasnovan z mislijo na funkcionalnost, uporabnost in udobje. Veliko steklenih površin omogoča boljšo preglednost. Sedeži so oblečeni v vodoodbojno tkanino, ki omogoča enostavno čiščenje, njihova nova struktura pa prinaša boljšo stransko in ledveno oporo.

Za digitalizacijo vozniške izkušnje skrbi sistem Honda Connect z infotainment zaslonom na dotik, s postavitvijo po vzoru mobilnega telefona za čim enostavnejšo uporabo. Ikone so velike in pregledne, pod zaslonom pa je pripravna polička kot naslon za prste za stabilno upravljanje med vožnjo.

Pod pokrovom motorja najdemo hibridni pogon z 1,5-litrskim bencinskim z močjo 72 kW in pogonski elektromotor z močjo 80 kW. Varnost zagotavlja sistem Honda Sensing, ki temelji na širokokotni kameri, izboljšana tehnologija prepoznavanja pa omogoča natančnejše zaznavanje predmetov in merjenje razdalje.

Honda Crosstar je na voljo v dveh paketih opreme, Executive in Executive Black, cena pa se začenja pri 25.990 €, oziroma 24.790 € s financiranjem.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija