Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Še eden iz družine 911
Novosti   |   Premiera: Porsche 911 GTS
Še eden iz družine 911
Porscheja 911 srečujemo v številnih različicah, Stuttgart pa je aktualni generaciji zdaj dodal tudi linijo GTS, ki so jo prvič uvedli 911.
Artur Švarc
23. junij 2021 | 12:00:00

Od začetka prihodnjega leta bodo kupci 911 lahko izbrali tudi GTS, ki je postavljen med Carrero S in Turbo modele in ima nekaj več moči kot običajni S.

Srce GTS-a je twin turbo 3-litrski šestvaljnik, ki premore 352 kW (479 KM) in 569 Nm navora, kar je dobrih 30 konjičev več kot Carrera S. Motor sodeluje z osmestopenjskim dvosklopčnim menjalnikom ali sedemstopenjskim ročnim. Ročni ima za 1 cm krajše hode za hitrejše prestavljanje.

GTS bo na voljo z zadnjim ali štirikolesnim pogonom in kot kupe ali kabrio. GTS se bo od ostalih 911 razlikoval po potemnjenih detajlih, Satin Black spojlerju, centralno pritrjenih litih platiščih, rešetko nad motorjem in napisom GTS nad vratih in na zadku. Targa4 GTS pa ima, pričakovano, temno streho. Temni poudarki se nahajajo tudi okoli luči spredaj, zatemnjene pa so tudi zadnje.

V notranjosti najdemo GT Sport volan in Sport Chrono paket, Porschejeva aplikacija za steze pa je standardna, prav tako Sport Plus sedeži. GTS pa ni le dodatna moč in temni poudarki – mojstri so znižali podvozje za 1 centimeter in nadgradili zavore, GTS ima enake kot Turbo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija