Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Prihaja električni G
Novosti   |   Koncepti: Mercedes EQG
Prihaja električni G
Cela serija električnih konceptov Mercedesa se nadaljuje z električnim odmikom legendarnega G-ja.
Artur Švarc
6. september 2021 | 0:41:00

Razred G je na pragu svoje električne različice in koncept EQG je najboljši približek tega, kar bo kmalu na trgu. Pri Mercedesu pravijo, da je serijski model praktično končan in ne bo bistveno drugačen. Maska in elementi na nosu so prilagojeni odsotnosti potrebe po vstopnikih za zrak in izdatno osvetljeni. Na sredi maske je srebrna zvezda, osvetljena s 3D efektom. LED osvetlitev najdemo tudi na robovih strehe in celo na oglatem pokrovu rezervnega kolesa na zadnjih vratih, ki to ni, pač pa gre za dodaten odlagalni prostor na zunanjosti, predvsem za kable za polnjenje.

 

Osnova je še vedno dvotračna šasija z neodvisnim vpetjem spredaj in togo osjo zadaj. Vse ostalo, kar je videti, je rahlo predrugačeno, a še vedno na daleč očitno Razred G. Avto je obut v 22-palčna kolesa, o pogonu pa se pri Merecedesu še niso razgovorili, razen to, da vsako kolo poganja svoj elektromotor, ki lahko deluje neodvisno in tako daje EQG svojevrstne vozne lastnosti.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
skrivo
4 motorji, vsako kolo svojega - uf, tole se bo poigravalo s konkurenco po brezpotjih, če bo software dovolj dodelan.
6.9.2021 23:56:57

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija