Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novice
Tesla
23. januar 2020
Ameriški proizvajalec električnih avtomobilov je danes na borzah presegel mejno vrednost.
23. januar 2020
Pri nemškem zastopniku so pred kratkim že objavili cenik za novo Octavio, čeprav ta v prodajne salone pripelje marca. Pri nas bomo morali na cenik še malce počakati.
23. januar 2020
Toyota je predstavila svojo novo blagovno znamko Kinto, ki bo zagotavljala mobilnostne storitve po vsej Evropi, s tem pa svojo ponudbo širijo z zgolj avtomobilske industrije na različne transportne storitve.
23. januar 2020
To so besede nekdanjega šefa naveze Renault-Nissan, Carlosa Ghosna, ki je tik pred novim letom z Japonske pobegnil v Libanon.
22. januar 2020
Mercedes bo čez nekaj tednov predstavil prenovljeni razred E, ki prinaša nekaj oblikovnih popravkov, a precej več tehničnih nadgradenj.
22. januar 2020
Francesco Guerrini je tisti možakar, ki je trikolesni Piaggio Ape spremenil v pravo dirkaško zverinico, ko mu je za pogon namestil 675-kubični 78-kilovatni motor iz Triumpha 675 Street Triple. Z njim se zdaj udeležuje dirk v okviru prvenstva Ice Challenge.
Dražba
22. januar 2020
Na dražbi so prejšnji teden prodali zbirko vozil Paula Walkerja, pokojnega zvezdnika franšize Hitri in drzni. 21 avtomobilov in motornih koles so prodali za skupno več kot 2,3 milijona dolarjev. Velik del tega zneska je navrglo pet primerkov BMW M3 Lightweights letnik 1995.
Renderji
22. januar 2020
Čeprav nobene od teh Alf ni na obzorju, to ne spremeni dejstva, da s pomočjo renderjev dobimo izvrstne oblikovne ideje.
21. januar 2020
Prvi človek francoske znamke super športnih avtomobilov, ki spada pod okrilje koncerna VW, za svoje službene obveznosti uporablja avto druge znamke. Pri tej znamki je, predvsem zaradi cene, to razumljiva poteza.
20. januar 2020
Golfa osme generacije zdaj poznamo že nekaj mesecev, zato se pri Volkswagnu že pripravljajo na novo vročo premiero. Pred nekaj dnevi so potrdili, da v Ženevo pripeljejo različico GTI, katere zadek se je v zadnjih dneh znašel na družbenih omrežjih.
Ideje
20. januar 2020
Ruski arhitekt iz družbe Modern House je predstavil svojo vizijo futuristične hiše, ki vleče vzporednice z nedavno predstavljenim pickupom proizvajalca Tesla Motors.
19. januar 2020
Na protestu so se zbrali prebivalci, ki jih skrbi vpliv bodoče tovarne na okolje.
VW
19. januar 2020
Šef Volkswagna, Herbert Diess, pravi, da živimo v nenavadnih časih in da je časa za prilagajanje malo.
Toyota
19. januar 2020
Novi GR Yaris je še pred uradno prodajo postal eden najbolj zaželenih avtov leta.
18. januar 2020
Dolgoročno pomanjkanje je povzročilo močno povišanje cen paladija. Avtomobilska industrija bo prisiljena iskati alternative.
Ocena Green NCAP
17. januar 2020
Poleg varnosti je pri avtomobilih vse pomembnejša ekološka komponenta. S tem namenom je bil lani ustanovljen »Zeleni konzorcij« Green NCAP, ki na enak način, kot Euro NCAP preverja varnost avtomobilov, preverja njihovo okoljsko ustreznost.
17. januar 2020
Hitro polnjenje na 350-kilovatnih polnilnicah Ionity po Evropi, bo postalo tudi super drago. Namreč, pri Ionity so včeraj naznanili, da z 31.januarjem stopi v veljavo nov cenik.
17. januar 2020
Citroenovi nadzorniki so pred nekaj dnevi dosedanjo direktorico Lindo Jackson prerazporedili na drugo delovno mesto znotraj koncerna PSA in za krmilo francoske znamke postavili Vincenta Cobéeja.
17. januar 2020
Nemški avtomobilski gigant bo po vsej verjetnosti izpustil tudi letošnji jesenski avtomobilski salon v Parizu. To je v enem izmed pogovorov z novinarji povedal šef Volkswagnove prodaje in marketinga.
Raziskava
17. januar 2020
Avtomobili, ki jih ameriški kupci obdržijo najdlje, so izključno japonski, je pokazala nedavna raziskava.
1 / 914

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija