Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novice
16. oktober 2019
Jeep se vrača k svojim koreninam, bi lahko zapisali. Podjetje AM General, ki je nekoč skrbelo za Humveeje, je v teh dneh pred javnost postavilo prototip vozila namenjen vojski.
Razkrito
16. oktober 2019
Na spletu so se pojavile fotografije nove Toyote Yaris.
15. oktober 2019
Čez nekaj ur se javnosti predstavi nov predstavnik BMW-jeve palete, ki bo nosil oznako Gran Coupe in bo nadgradnja serije 1.
15. oktober 2019
Po tem, ko je v javnosti odjeknila vest, da naj bi se koncern Volkswagen želel znebiti znamke Lamborghini, so zdaj iz Volkswagna sporočili, da ne načrtujejo prodaje ali lansiranja prvotne javne ponudbe italijanskega proizvajalca super avtomobilov .
Dubai
15. oktober 2019
Ob vseh ostalih presežkih se Dubaj ponaša tudi z nadstandardnimi policijskimi vozili. Del flote tamkajšnje policije namreč sestavljajo izključno luksuzni avtomobili.
Razkrito
15. oktober 2019
Uporaba pametnih telefonov in povezanost z družbenimi mediji ne pozna meja. Najnovejši fotografiji Golfa osme generacije, je tik pred njegovo premiero v svet poslal eden od zaposlenih v tovarni v Wolfsburgu.
Neobičajen preskus
15. oktober 2019
Nemški Adac je v sodelovanju z Magazin für Computertechnik opravil zanimivo preskusno trčenje dveh super avtomobilov. A njuna posebnost je bila v dejstvu, da sta sestavljena iz Lego kock.
15. oktober 2019
Iz Sant Agate sporočajo, da so dosegli nov svojevrsten mejnik, ki kaže na priljubljenost Lamborghinijevih vozil po svetu.
Nizozemska
15. oktober 2019
AMG C63 S, nastopaštvo in drevo – recept, da se lahko stvari končajo slabo – in se tudi so.
14. oktober 2019
V kalifornijski Santa Pauli se bo v kratkem začela dražba za super italijanskega lepotca. Malce nenavadno je le dejstvo, da je od njega ostalo kup neuporabnega železja.
14. oktober 2019
Za razliko od različic Turbo in Turbo S, bo Taycan 4S precej bolj dovzeten za denarnice električnih navdušencev.
Na današnji dan
14. oktober 2019
Pred 120 leti je takrat popularna tedenska revija Literary Digest zapisala, da avto ne bo nikoli bolj priljubljen kot kolo.
13. oktober 2019
Volkswagen proučuje različne možnosti glede prihodnosti Lamborghinija.
12. oktober 2019
Iz Turčije prihajajo zanimive zgodbe, ki jih te dni pripovedujejo nekateri predsednikovi najožji sodelavci, ki jim pripada uporaba službenega vozila.
12. oktober 2019
Konec prihodnjega meseca Japonci v Los Angeles na prvo premiero pripeljejo novo različico terenca z oznako RAV4.
11. oktober 2019
Nadzorniki Renaulta, ki so se sestali na jutranjem sestanku, so pred nekaj minutami odločili, da Thierry Bolloré ni več primeren predsednik uprave francoske znamke.
Aston Martin
11. oktober 2019
Novi film o Jamesu Bondu prihaja na velika platna aprila prihodnje leto, ob gledanju pa bodo na svoj račun prišli ljubitelji Aston Martina. V 25. bondiadi bodo namreč nastopili kar štirje modeli angleške blagovne znamke, predstavniki različnih obdobij - od klasičnega modela iz 1960-ih, do futurističnega avtomobila, ki prihaja na trg šele čez dve leti.
Dražba
11. oktober 2019
Ljubiteljem vozil znamke Saab se je ponudila edinstvena priložnost. Na dražbi se prodaja zadnji primerek, ki ga je podjetje izdelalo pred zaprtjem.
10. oktober 2019
V nedavnem video zapisu, kjer šef Toyote, Akio Toyoda, vozi in govori o novi Corolli, se je v kamero ujel trenutek, ko smo v ozadju opazili povsem nov avto, za katerega gre verjeti, da je novi Yaris.
EuroNCAP
10. oktober 2019
EuroNCAP je tokrat testiral štiri vozila, pet zvezdic je pripadlo BMW-ju, ena manj pa Jeepu in presenetljivo Peugeotu 208.
1 / 901

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija