Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Popolnoma uničen redek primerek Jaguarjevega dragulja
Novice   |   Nesreče
Popolnoma uničen redek primerek Jaguarjevega dragulja
V Veliki Britaniji so policisti pred nekaj dnevi obravnavali hujšo prometno nesrečo, posebnost te pa je bil razbit Jaguar XJ220.
Peter Pirkovič
20. november 2020 | 14:18:00

Gre za točno tisti primerek, ki se je pred kratkim pojavil v oddaji Top Gear, kjer so ga primerjali s Ferrarijem F40 in Lamborghini Diablom. Podrobnosti nesreče niso znane, a zdi se, da je voznik izgubil oblast nad vozilom in trčil drevo. Fotografije s kraja nesreče kažejo, da je avto utrpel precejšnje poškodbe, popravilo pa bo bržkone zelo drago in dolgotrajno. Voznik jo je menda odnesel le z lažjimi poškodbami. Jaguar je med leti 1992 in 1994 izdelal 281 primerkov tega vozila, na Otoku pa jih je delujočih 28. No, zdaj le 27.

Ob tem pripenjamo kratek video prispevek iz oddaje Top Gear, kjer so ustvarjalci z njim preskušali njegove hitrostne zmogljivosti.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Neposrecen...
21.11.2020 2:34:51

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija