Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Yaris GR nad pričakovanji
Novice   |   Prodaja
Yaris GR nad pričakovanji
Avto, ki je komaj dobro zapeljal na slovenski trg, je že dobil veliko pozornosti s strani kupcev. Čeprav so prodajni saloni že lep čas zaprti, se je zanj ogrelo 6 slovenskih kupcev.
Peter Pirkovič Peter Pirkovič
11. januar 2021 | 11:24:00

cenik.pdf

Če se prodajni načrti pri Yarisu GRMN nikakor ni izšli (prodani sta bila dva oz trije primerki), se zdi, da se bo trend prodaje za Yarisa GR povsem obrnil. V kratkem času odkar so na slovenskemu trgu znane cene, so pri Toyotinih trgovcih podpisali 6 pogodb in nekaj teh avtomobilov tudi že predali kupcem. Z novimi prodajnimi aktivnostmi zagotovo začenjajo tudi po odprtju salonov, kar bi jim lahko prineslo še kakih 10 do 15 prodanih primerkov, s tem pa bodo prodajni načrti pri nas pokriti. Zanimivo dejstvo je, da so se za Yarisa GR v večini odločili kupci, ki Toyote prej nikdar niso vozili. Cena tega avtomobila z zaporo sprednjega in zadnjega diferenciala znaša malo manj kot 40 tisoč evrov.

Kako zabavno je to videti v praksi, preverite v spodnjem video zapisu. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Jože
Zelo zabavno, ko pomislim, da bi lahko iz gozdu prišel kak kolesar ali ob cesti stal kak kolesar, morda kakšna nesreča ali kaj podobnega. Zelo nepremišljena vožnja. Verjamem pa da je užitek, samo z nekaj več previdnosti v nepregledne ovinke in nižjimi hitrostmi na ravnicah.
11.1.2021 12:26:09
IcEmAn
Včasih so bili hot hatchi B-segmenta tam 20k € oz. mal čez ... Tale Yaris GR je pa danes cenovno na nivoju že razredu višje (C-segmentu).
11.1.2021 17:09:21
alfafil
Pa se ti ne zdi čudno, da se na posnetku ni zgodilo nič od tega?
11.1.2021 17:09:27

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija