Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Odštevanje do predstavitve
Novice   |   Škoda
Odštevanje do predstavitve
Škoda je v zadnjih dneh pred predstavitvijo prenovljenega modela Kodiaq objavila video napovednik, ki razkriva nekaj podrobnosti oblikovanja.
Urša Prosenjak
8. april 2021 | 0:09:00

V videu so se osredotočili na luči. Kodiaq bo obdržal štiri-očesni videz, bodo pa zgornji žarometi ožji in bodo v višjih nivojih opreme najverjetneje imeli matrično LED postavitev. Pričakovati je tudi rahle spremembe prednje maske, novo barvno paleto in nove dizajne aluminijastih platišč. O morebitnih spremembah notranjosti ni nič znanega, vendar ne pričakujemo ničesar drastičnega.

Večje spremembe bodo pod pokrovom motorja. Kodiaq je po Superbu in Octavii verjeten naslednji kandidat za priključno hibridni pogon. Visokozmogljivostna različica RS naj bi imela namesto dizla z dvojnim turbopolnilnikom dvolitrski TSI, vendar uradno informacija še ni potrjena.

Kodiaq ostaja Škodin najuspešnejši SUV z več kot 600.000 prodanimi primerki od predstavitve v letu 2016. Trenutno ga prodajajo na 60 tržiščih po vsem svetu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija