Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Kultna filmska ikona prodana za rekordno ceno
Novice   |   Dražba
Kultna filmska ikona prodana za rekordno ceno
Toyota Supra iz franšize Hitri in drzni je na dražbi dosegla rekordno ceno. Novi lastnik je zanjo odštel pol milijona dolarjev, s tem pa je postala najdražja Supra vseh časov.
Urša Prosenjak
21. junij 2021 | 0:09:00

Rekord je bil sicer pričakovan, saj gre za poseben avto, ki je nastopil v prvih dveh filmih priljubljene franšize, vozil pa ga je pokojni Paul Walker osebno.

Zvezdniška Supra je bila modificirana v The Shark Shop v Kaliforniji, za nastop v drugem filmu so njen videz močno priredili, po koncu snemanja pa so ji vrnili njeno izvorno podobo. Novi lastnik je z njo dobil tudi dokumentacijo, ki dokazuje njeno poreklo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
whiteswan
Orinalna "prvi" avto je pred leti bil prodan na nizozemsko za okoli 200.000 usd. Govorimo o supri od libermanna. TT model z 500Hp. Ta je navadna turbo AUT ki je samo stilirana. So pa jo dobro prodali. https://www.barrett-jackson.com/Events/Event/Details/1994-TOYOTA-SUPRA---FAST-AND-THE-FURIOUS-STUNT-CAR-247854
21.6.2021 14:04:21

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija